Best Western Hotel Portos

Best Western Hotel Portos

5 Ocena 12 użytkowników
Adres:
ul. Mangalia 3a
02-758 Warszawa, mazowieckie
Liczba gości: 120
Liczba noclegów: brak danych
Telefon: (22) 207 60 00

Best Western Hotel Portos *** posiada 396 miejsc noclegowych w 225 pokojach o standardzie LUX, PREMIUM LUX oraz STUDIO. Hotel dysponuje również dwuosobowymi pokojami przeznaczonymi specjalnie dla osób niepełnosprawnych. Goście niepalący mogą liczyć na nocleg w atmosferze wolnej od dymu tytoniowego. Hotel posiada także w swojej ofercie łóżeczko dla dziecka (do 14 kg) wraz z przewijakiem, zestawem zabawek, pościelą i kocykiem. Łóżeczko na życzenie gości wstawiamy do zarezerwowanego pokoju, a korzystanie z łóżeczka nie wiąże się z żadnymi opłatami. Częstymi klientami hotelu są także zwierzęta, wyrozumiały i sympatyczny personel zaoferuje dogodne warunki pobytu dla gości i ich pupili. Wszystkie pokoje wyposażone są w łazienkę z prysznicem i WC, telefon, TV, oraz bezpłatne łącze internetowe. Pokoje typu PREMIUM LUX posiadają dodatkowo zestawy do parzenia kawy i herbaty, podstawkę pod laptopa oraz gazety dostarczane do pokoju.

Doba hotelowa: 14:00 - 12:00
Śniadanie w cenie 30 PLN od osoby, serwowane w godzinach 6:30- 10:30.

Wyjątkowa okazja zaślubin zasługuje na naprawdę wyszukaną oprawę. Dlatego zawsze dokładamy starań, aby ta szczególna noc była pięknym i niezapomnianym przeżyciem, zarówno dla Pary Młodej, jak i dla ich gości.
Hotelowa restauracja jest gotowa na przyjęcie do 120 gości, a jej szef kuchni na tę wyjątkową okazję przygotował kilka wariantów menu. Każde z nich zostało skomponowane tak, aby zarówno wielbiciele tradycyjnej polskiej kuchni, jak i miłośnicy bardziej wyszukanych dań kuchni międzynarodowej znaleźli w nim coś smakowitego dla siebie. Oczywiście jesteśmy także otwarci na Państwa sugestie dotyczące dań podawanych w trakcie Państwa przyjęcia.
Nasz kompetentny i zaangażowany personel z chęcią udzieli Państwu wszelkich porad i pomocy, tak aby razem z nami udało się zorganizować przyjęcie Państwa marzeń.
Mamy nadzieję, że wesele zorganizowane w naszym hotelu będzie udanym początkiem wspólnego życia, a zarazem wydarzeniem, do którego z radością będą Państwo powracać pamięcią przez długie lata.

Propozycja Menu I

Gorące pieczywo z masłem ziołowym

Przekąski zimne

Wybór ryb wędzonych
Duet łososia wędzonego i marynowanego w ziołach
Plater wędzonych ryb
Pstrąg w galarecie
Jajka garnirowane i faszerowane
Dodatki do ryb: sos tatarski, sos chrzanowy, marynaty

Wędliny i mięsa pieczone
Szynka Podkomorzego z goździkami
Soczysty pieczony schab w przyprawach lasu
Filet z indyka z morelami
Rostbef pieczony w pieprzu kolorowym
Kaszanka staropolska i wybór kiełbas
Pasztet na cumberlandzie
Dodatki do wędlin: musztarda, ćwikła, chrzan, ketchup

Bufet sałatkowy
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka śledziowa pod pierzynką z buraczków czerwonych
Sałatka pieczarkowa z makaronem i sosem czosnkowym
Hawajska z kurczakiem wędzonym i ananasem
Ogórki konserwowe, śliwki marynowane, grzyby marynowane

Dania gorące (w formie bufetu)

Żurek z białą kiełbasą i jajkiem
Polędwiczki wieprzowe w sosie z grzybów leśnych
Pieczony filet z indyka na żurawinie
Pstrąg soute z sosem maślano- migdałowym
Ziemniaki ziołowe
Kalafior i marchewka otulone złocistą bułka
Brokuły zapiekane z serem doorblue

Desery
Tort weselny
Sernik krakowski, szarlotka, duet serowo-makowy, makowiec
Owoce krojone podawane na musie włoskim
Kosz owoców

Cena: 175,00 PLN od osoby

Propozycja Menu II

Gorące pieczywo z masłem ziołowym

Przekąski zimne (na stołach lub w formie bufetu)

Wybór ryb wędzonych
Duet norweski w ziołach
Półmisek ryb wędzonych (pstrąg, makrela kabanosy z łososia, łosoś)
Pstrąg w galarecie z kaparami

Wybór pachnących mięs pieczonych

Rostbef pieczony z pieprzem kolorowym
Polędwiczki wieprzowe ze śliwkami i morelami
Roladki szparagowe z szynki podane z sosem tatarskim
Polędwica po angielsku na sosie bazyliowym
Deska wędlin staropolskich
Tymbaliki z kurczaka
Pieczony indyk w maladze z owocami
Dodatki do mięs: chrzan, musztarda, sos śliwkowo-żurawinowy z chrzanem

Sałatki
Sałatka śledziowa z groszkiem i ziemniakami
Sałatka Fresca z kurczaka wędzonego z sosem curry doprawiona świeżą kolendrą
Sałatka grecka z serem feta
Sałatka z makaronu farfale pomidorowo szpinakowe z dodatkiem suszonych pomidorów
doprawiona świeżą bazylią

Dodatki do przekąsek zimnych są uzależnione od pory roku:
w okresie letnim podajemy: pomidory, ogórki małosolne, paprykę, rzodkiewkę
w okresie jesienno-zimowym: pieczarki marynowane, śliwki marynowane, ogórki konserwowe,
dynię marynowaną

Dania gorące (serwowane)
Bulion drobiowy z makaronem domowym i kawałkami kurczaka i warzyw
Pieczone polędwiczki wieprzowe z sosem kurkowym, ziemniaczkami opiekanymi i buraczkami
Soczysta cielęcina z ananasem
Faszerowana pierś z indyka z orzechami podawana z sosem kasztelańskim,
ziemniakami pieczonymi i bukietem warzyw
Żurek z białą kiełbasą i jajkiem

Desery
Tort weselny
Sernik, mus czekoladowy, szarlotka, duet serowo-makowy
Kompozycja owoców krojonych

Cena: 195,00 PLN od osoby

Cennik

Cennik usług nie został jeszcze ustalony.
  • Skontaktuj się z właścicielem, w celu uzyskania dodatkowych informacji
  • Przejdź do strony domowej lokalu

Lokalizacja