Hotel Podklasztorze

Hotel Podklasztorze

3.45 Ocena 81 użytkowników
Adres:
ul. Władysława Jagiełły 1
97-330 Sulejów, łódzkie
Liczba gości: 80
Liczba noclegów: brak danych
Telefon: (44) 610 24 00
Strona www: http://www.podklasztorze.pl/

Pośród pełnych tajemnic XII - wiecznych budowli Opactwa Cysterskiego podkreślonych pięknem krajobrazu Doliny Rzeki Pilicy dumnie prezentuje swój majestat okazały Hotel "Podklasztorze". To tu przeplatająca się przeszłość, teraźniejszość oraz przyszłość tworzy niepowtarzalne bogactwo spuścizny kulturowej tej zabytkowej budowli.
Lata doświadczeń oraz profesjonalna obsługa sprawiły, że jesteśmy w stanie spełnić oczekiwania każdego Gościa. Dzięki ciekawym rozwiązaniom przestrzennym z łatwością zorganizujemy niepowtarzalne bankiety, imprezy okolicznościowe czy też konferencje, szkolenia, kursy. Do dyspozycji Gości oddajemy 6 sal konferencyjnych, z których największa może pomieścić 100 osób, a o ich wyjątkowym charakterze świadczą nie tylko nazwy - "Krakowska", "Opacka", "Attykowa", czy też "Przy Arsenale". To idealne miejsce na pobyt, z dala od zgiełku wielkich miast!

Ciepło blasku świec, subtelna melodia, kuszący bukiet zapachów oraz różnorodna aranżacja wnętrz podkreślą charakter każdej uroczystości. Organizujemy przyjęcia weselne, jubileusze, zjazdy, bankiety, spotkania integracyjne, bale sylwestrowe i wiele innych. Nasze potrawy przyrządzane są według receptur tradycyjnej kuchni polskiej. Przywiązując ogromną wagę do potrzeb naszych klientów menu opracowujemy zawsze według życzeń i upodobań smakowych naszych gości.

Rozsmakuj się w naszych specjałach i poczuj niebiańskie uczucie błogości...

Nasze przykładowe menu:
Przystawki:
Carpaccio z łososia norweskiego z prażonym ziarnem sezamu i czarnymi oliwkami
Śledź w sosie ogrodowym
Sałatki:
Sałatka Farfale w sosie tysiąca wysp
Sałatka z grecką nutą
Zupy:
Brokułowa z migdałami
Zupa Minestrone
Rosół z gęsi na borowikach
Dania główne:
Rycerskie roladki ze schabu faszerowane ogórkiem i szynką podawane z pieczonymi ziemniaczkami
Kotleciki z dzika na pachnącym sosie jałowcowym
Filet z indyka panierowany w migdałach z brzoskwinią i żurawiną podawany z duphinkami
Desery:
Ciepła szarlotka z lodami polana sosem czekoladowym
Apletynka
Racuszki ze śliwkami.

Cennik

Cennik usług nie został jeszcze ustalony.
  • Skontaktuj się z właścicielem, w celu uzyskania dodatkowych informacji
  • Przejdź do strony domowej lokalu

Lokalizacja