Hotel Morąg

Hotel Morąg

2.8 Ocena 47 użytkowników
Adres:
ul. Żeromskiego 38
14-300 Morąg, warminsko-mazurskie
Liczba gości: 300
Liczba noclegów: brak danych
Telefon: (89) 757 89 00

Nowoczesne wyposażenie kuchenne, profesjonalna obsługa, wyśmienite dania kuchni polskiej, wschodniej i sródziemnomorskiej, to perfekcja i atut hotelowej gastronomii. Hotel Morąg posiada 2 sale restauracyjne, które mogą pomieścić jednocześnie do 300 osób.

Przykłady menu weselnego:

I wariant -120,00 zł/osoba
Obiad:
Rosół z makaronem w wazach podany,
Tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami i bukietem surówek podany (każdemu z osobna),
Lody z owocami i bakaliami podane

Dania gorące:
Pikantne flaczki,
Zestaw mięs grillowanych i szaszłyki,
Bigos z kiełbaskami i kotleciki mielone,
Barszcz czerwony z krokietem

Zakąski zimne:
Półmisek mięs pieczonych,
Półmisek faszerowany,
Befsztyk tatarski z dodatkami,
Śledzie w trzech smakach podane,
Galaretka drobiowa z grzybkami i marynowaną cebulką,
Schab w glazurze i pomarańczach,
Ryba w otulinie brzoskwiniowo-paprykowo cebulowej,
Roladki z sera, szynki i papryki,
Sałatka jarzynowa,
Sałatka z selerem marynowanym,
Sałatka grecka

Dodatki: pieczywo
Napoje: kawa i herbata bez ograniczeń
Napoje, ciasta, owoce, alkohol we własnym zakresie

II wariant – 138,00 zł/osoba
Obiad:
Rosół z makaronem w wazach podany,
Kotlety: schabowy, de Volaille, kotlet mielony na półmiskach podane,
Bukiet surówek i ziemniaki na półmiskach podane

Dania gorące:
Strogonow,
Udko kurczaka z pieczarkami podane,
Kapusta letnia z mięsem i kiełbaskami, kotleciki,
Barszcz czerwony z krokiecikiem

Zakąski zimne:
Półmisek mięs pieczonych,
Półmisek faszerowany,
Befsztyk tatarski z dodatkami,
Śledzie w oleju,
Śledzie w rodzynkach,
Galaretka drobiowa z cytryną,
Schab w galarecie,
Ryba po grecku,
Roladki z łososia wędzonego,
Sałatka grecka,
Sałatka gyros,
Sałatka z pieczarkami

Dodatki: pieczywo, marynaty
Napoje: kawa i herbata bez ograniczeń
Napoje, ciasta, owoce, alkohol we własnym zakresie

III wariant: 150,00zł/osoba
Obiad:
Tradycyjny rosół z makaronem w wazach podany,
Kotlet de Volaille,
Ziemniaki pieczone, bukiet surówek

Dania gorące:
Zupa gulaszowa,
Udko kurczaka faszerowane z pieczarkami podane i szaszłyki,
Kapusta letnia z mięsem i kiełbaskami, kotleciki mielone,
Barszcz czerwony z krokiecikiem

Zakąski zimne:
Półmisek mięs pieczonych,
Półmisek faszerowany,
Tatar z tradycyjnymi z dodatkami,
Śledzie w trzech smakach,
Galaretka drobiowa z cytryną i dodatkami podana,
Indyk w maladze,
Ryba po grecku,
Roladki z łososia wędzonego,
Sałatka grecka,
Sałatka śledż pod pierzynką,
Sałatka z pieczarkami i kiszonym ogórkiem
Dodatki: pieczywo, marynaty
Ciasta: tort trzypiętrowy z fajerwerkami i cztery rodzaje ciasta
Napoje:gazowane i niegazowane, soki, kawa i herbata bez ograniczeń
Owoce: aktualnie dostępne na miejscowym rynku

Podane zestawy są tylko nielicznymi przykładami menu weselnego

Cennik

Cennik usług nie został jeszcze ustalony.
  • Skontaktuj się z właścicielem, w celu uzyskania dodatkowych informacji
  • Przejdź do strony domowej lokalu

Lokalizacja